-

50 YATAKLI HASTANEDE YENİ GELİŞME

Akçakoca ilçesi, Yeni Mahalle bölgesi Cambaz Bayırı mevkiine yapılacak 50 yataklı Devlet Hastanesinin temeli, 2021 yılı sonunda atılması planlandığı a...

Akçakoca ilçesi, Yeni Mahalle bölgesi Cambaz Bayırı mevkiine yapılacak 50 yataklı Devlet Hastanesinin temeli, 2021 yılı sonunda atılması planlandığı açıklandı.

Açıklamayı yapan AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Ankara’da yapılan bir dizi görüşmeyle ilgili değerlendirmede bulundu.
Keskin “ 2018 yılı Eylül ayında kamulaştırma bedeli İller Bankası'ndan alınarak arazi alım süreci tamamlanan 50 yataklı Akçakoca devlet hastanesinin inşaatı ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Akçakoca Belediyesi'nde bulunan arazinin Sağlık Bakanlığı'na devri gerçekleşmiştir dedi.
Gerekli süreçlerin tamamlanması ile bugün Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'i ziyaret eden AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir sürecin takvimini belirlemek ve projeyi hızlandırmak için bir takım görüşmeler gerçekleştirmişlerdir.
Bakanlık talimatı ile proje yapım süreci başlamış olup, proje yapıldıktan sonra yapım ihalesine çıkılacak ve 2021 yılı sonunda temel atılması planlanmaktadır diye konuştu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin Başta desteklerinden dolayı Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri ÇAKIR ve Ayşe Keşir'e teşekkür ediyorum tekrar Akçakoca İlçemize hayırlı olmasını diliyorum “ ifadelerini kullandı.

16 Ara 2020 - 18:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Oxijen TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Oxijen TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Oxijen TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Oxijen TV değil haberi geçen ajanstır.