-

TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN REKOR DÜZCESPOR’DA

Düzcespor , geçen sezonun ikinci yarısında başlattığı yenilmezlik serisine bu sezon yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen devam ediyor. Kırmızı Laciver...

Düzcespor , geçen sezonun ikinci yarısında başlattığı yenilmezlik serisine bu sezon yaşadığı bütün olumsuzluklara rağmen devam ediyor. Kırmızı Lacivertliler son oynadığı Silivrispor karşılaşması ile birlikte yenilmezlik serisini 17 maça çıkararak son zamanların rekorunu kırdı.
Düzcespor, 8 Aralık 2019 tarihinde oynadığı ve 2-1 kazandığı Yomraspor maçından itibaren yenilgi yüzü görmedi .
Geçen sezonun oynadığı toplam 13 maçta 7 galibiyet ve 6 beraberlik alan ve hiç mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı lacivertliler, 2020-2021 sezonunun başlaması ile yaşadığı onca olumsuzluğa rağmen çıktığı 4 maçtan 2’sini galibiyetle, 2’sini beraberlikle tamamlamayı başardı.
10 aylık zaman diliminde oynadığı hiçbir karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Düzcespor, futbol liglerinde de önemli bir rekora ima attı.
Düzcespor’un elde ettiği yenilmezlik başarısında, Gökhan Kapoğlu başkanlığındaki yönetimin ve oluşturulan futbolcu kadrosunun da önemli payı bulunuyor.

12 Eki 2020 - 17:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Oxijen TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Oxijen TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Oxijen TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Oxijen TV değil haberi geçen ajanstır.