-

SAĞLIK ÇALIŞANLARI ÜCRETSİZ KULLANACAK

Kamu ve özel sektörde çalışan tüm sağlık personelinin şehir içi toplu taşıma hizmetinden ücretsiz yararlanmalarına ilişkin süre Haziran ayı sonuna kad...

Kamu ve özel sektörde çalışan tüm sağlık personelinin şehir içi toplu taşıma hizmetinden ücretsiz yararlanmalarına ilişkin süre Haziran ayı sonuna kadar uzatıldı. Konu Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısında gündeme alındı.

Sağlık çalışanlarının toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanmalarına ilişkin süre Aralık ayında sona ermişti. Belediye tarafından sağlık çalışanlarının ücretsiz seyahat hakkının Haziran ayı sonuna kadar uzatılması gündeme getirildi. Konu Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısında gündeme alındı. Meclisin ikinci birleşiminde sağlık çalışanlarının belediye otobüslerinden Haziran ayı sonuna kadar ücretsiz yararlanmalarına ilişkin karar üyelerin oy birliği ile kabul edildi.
Belediye Başkanı Faruk Özlü, pandemi süreci içinde sağlık personelinin büyük bir özveri ile çalıştığını belirterek “ Sağlık çalışanlarına hayatımızı borçluyuz. Kimse Onların kendi hayatlarını ortaya koyarak çalışmasını görmezden gelemez’ dedi.

05 Mar 2021 - 18:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Oxijen TV Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Oxijen TV hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Oxijen TV editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Oxijen TV değil haberi geçen ajanstır.